Malinkväll..


Ikväll är det Malinkväll. Kvällen jag helt o hållet tillängnar Malin! :-)
ska snart hoppa in i duschen o vakna lite. Somnade lite när jag kom hem efter skolan förut. Men varför är det alltid att man känner sig halvt död efter man somnat sådär på dagen?
Man vaknade lixom aldrig riktigt till o har nån konstig äcklig tyngd i huvudet.
Äsch, en öl så kanske det försvinner.






Sov Gott


God natt o sov sött!!!





Flyttstädning..


Tog mig en kvällspromenad (har fått som vana att göra det typ varje kväll) o tittade förbi hemma hos Vicki. Hon ska juh flytta o bli sambo fredag. Flyttlådor och saker överallt! Sorgen kom över mig lite. Snyft! Det är ganska sorgligt att se ett hem nedpackat i lådor o påsar.  Men den känslan försvann lika snabbt som den kom. :-) Att se Viktoria springandes fram o tillbax med en mopp i högsta hugg är rätt kul faktiskt. HAHA!
Sedan tittade vi på dr.House o proppade i oss massa äckliga chips. ( jag har juh min diet, så jag gjorde det i smyg. Min kropp o hjärna vet inget, så ssschhh)

Har varit på Gbgsfilmfestival i två dagar nu o sett 3 stycken filmer. ALLA VAR URKASSA!! Hur är det möjligt att alla filmer vi har lyckats pricka in sucks. suger. världelösa. Eller så har dom nån riktigt deep mening som ingen riktigt ska förstå. aja, dåliga var dom iaf. Så jag har ingen lust att se på mer film. Inte på festivalen iaf. Dock har jag en till att  se fram emot imorrn.. Jag läääängtar!

Nä, nu ska jag ta o umgås lite med Marilyn.







Nej, inte stopp. Bara lite..


Haha, har visst lite oroliga läsare som undrar vad jag menar med stopp. Jag har bara haft huvudet nån annanstans denna veckan, så jag har inte haft ork o skriva. Mycket o tänka på o göra.
Först o främst måste jag hitta motivationen till att sätta igång med min uppstats om Marilyn Monroe. Jag VET att det kommer blir riktigt intressant o läsa om, man bara jag kan sätta igång.

Hela helgen har oxå svishat förbi som en dåre. I fredags var det klasskväll. Vi var ute o bowlade o sedan en öl på Kings Head innan jag konstaterade att det är faktiskt inte riktigt my kind of place och gick vidare.
Kvällen avslutades på Parkan med Esra.

Dagen efter, eller 1 timma efter min hemkomst så skulle jag upp o bege mig till Ullared. Men tydligen så var sömn så kraftig att jag inte vaknade till Millis 10 hysteriska samtal o sms. Därimot vakanade jag av att någon står o ropar Elin låååångt borta.
Då har Milli trott att jag ligger död, eller är fastkedjad av nån konstig typ och har kommit för att rädda mig.
Yrvaken reser jag mig upp o gör mig iording på mindre än 5 min, och så beger vi oss av till Heaven.
Hittade massa fint. :-)
Lyckas alltid komma hem med mer än väntat.


En fin tavla med min favorit bild på Marilyn.


En fin lampa till fönstret.

OCH MASSA MASSA MER! :-)

Nää, nu ska jag ta mig ett bad efter en dags arbete. Stressigt värre idag!!



Bloggstopp!



Jaha, bloggstopp denna veckan. Har bara inte orkat eller haft något att säga! Så kan det vara ibland.
Men nu vill jag bara skrika ut att jag har en NY TV!!!!  Jättefin.. :-) Så nu kan man titta på film o tv utan att behöva använda förstoringsglas.

Snart är den ny fullpackad helg som kommer. Imorrn blir det bowling o öl med klassen. På lördag blir det Ullared med Milli o folk. Sen på söndag är det tillbax till Ikea o slita häcken av mig! :-) Längtar faktiskt till jobbet. Nu har jag inte jobbat på ett tag.
Ser fram emot våran Ålandskryssning.


nej, nu ska jag hem till mor o far o pussa lite på Adela innan jag springer ut i den kalla vinterkvällen.




I will miss u..







Snart dax för hemfärd.


ja, då var det snart dax o åke hem igen! Snyft.
Längtar inte efter tågresan. Usch! Men på nått sätt så tycker jag alltid att resan hem känns kortare. Är ofta så. Vips så är man hemma igen. taaaadah!!
Har haft det riktigt trevligt som vanligt! :-)

Så nu är det dax o se fram emot nästa lilla tripp. Sthlm-Åland-Sthlm o sen hem igen..
Om 2 veckor är jag tillbax. Dock inte för o stanna. Då hoppar jag på båten till Åland. Åker iväg med Ikeagänget. Ska bli niiiice!


När jag kommer hem måste jag sätta igång med min uppsats om Marilyn Monroe. Ska bli riktigt kul o intressant o skriva om faktiskt. Dock så har jag inte så mycket motivation till att plugga just nu. Men det är bara o ta sig i kragen and Do it.







Sthlm yeah baby yeah!



Ja, nu har jag kommit fram efter en MYCKET långsam resa. Tydligen problem med tåget hela vägen upp. Tröttsamt!
Men nu är jag äntligen här igen! :-)
Nu har jag inte tid o skriva mer.
Har mycket att göra!!!!


PUSSAR

KLAR!!


Puh. Äntligen klar! Tvättat, städat o badat färdigt. Nu är det bara o krypa till sängs då. Om det nu hade varit så lätt.
Hur kommer det sig att när man väl kan sova, så KAN man inte somna. Innan idag höll jag på att tuppa av av trötthet, men nu när jag verkligen kan lägga mig o sova, så går det bara inte. Nähä! Var min tid förbi eller vadå?
Nää. Får väl helt enkelt fördriva tiden med en film eller nått. Kanske sömnen kommer tillbax. Nån gång måste den juh träffa mig igen.

Dock är jag väldigt duktig på att fördriva tiden i tvättstugan genom att ta kort på mig själv! :-)



Och förresten. Har juh glömt o visa att det numera sitter pläppar på väggarna oxå. Titta o häpna gott folk. ( Malin, this one is for you. :-)




GOD NATT!!



stress förihelvete


Usch, stress stress stress!! Ska snart springa ner till tvättstugan för att pricka in exakt när maskinen stänger av sig, för att SLÄNGA in kläderna i torktumlarn o sedan sätta på en till maskin. Allt för att hinna tvätta så mycket som möjligt på mindre än 2 timmar. Pust o Stön!
Har varit hos frisören o fått mitt hår fixat. Mycket vackert om jag får säga det själv. :-) Likadant som innan, fast en aning lite mer kopparfärg denna gången.
Därifrån sprang till systemet för att handla det som behövde handlas inför min weekend imorrn. Och därefter sprang jag med andan i halsen hem och föste ihop alla kläder som låg utspriddda på golvet, o ner till tvättstugan.
Min kropp luktar sådär nu efter all stress.
Ska nog satsa på en dusch efter att jag är klar med tvätten. Ja, det låter bra tycker jag!



Sthlm domani!



Imorrn beger jag mig till storstaden igen! Ska bli riktgt trevligt o bryta av verkligheten lite. :-)


Sitter just nu o håller på o frysa ihjäl. FAST att ja sitter inomhus med en stor filt omkring mig. Iofs är det sviiiiinkallt ute! Höll på o tappa både näsa o haka pga kylskador när ja var ute tidigare idag! BRR. Detta ska jag komma ihåg på sommaren när jag sitter och klagar på att svetten rinner o jag håller på o smällta bort!
Konstigt det där med väder. När är man nöjd? När är det lixom det ultimata klimatet? Finns det ens?
Jag tror att jag är väldigt känslig för både kyla o värme. Klarar inte av när det blir för varmt o inte heller när det är för kallt.
Jag gillar helt enkelt när det är lagom. Vad nu lagom är! :-)

Snart ska jag gå o färga håret på nytt då nästan all färg har försvunnit o växt ut. Så snart är man fin igen!


Mår som fina fisken


Har en period nu där jag känner mig riktigt på topp! En härlig känsla att vakna på morgonen, o man faktiskt VILL gå upp fast att det regnar o blåser som ¤5&""#¤#". Undra om det är psykiskt eller om det är mitt nya liv som faktiskt redan har börjat visa sitt rätta jag?? :-) Bra känns det iaf!

Har precis kommit hem ifrån en teaterföreställning. Var o såg "Förnuft & Känsla". RIKIGT BRA!!!
Jag älskar filmen och älskade teatern.

Funderar på att gå o lägga mig, men är inte riktigt tillräckligt trött.
Kanske ska kolla en film innan jag John Blund kommer. Ja, det tycker jag låter som en alldeles utmärkt ide!

PUSSAR

Resor!


Ja, nu ska Elin ut o resa lite.
Först ut är Sthlm på lördag. Ska åka o hälsa på Rux!! Jeejh! :-)
Sedan är det Ålandkryssning med Ikeagänget som gäller den 5-6 februari.
Och därefter blir det den efterlängtade och sedan läääänge tänkta resan till Köpenhamn med Malle och Fabbe och Sebbe!
Kommer blir grymt kul!
YES SIR!





Underbara tofflor!

 
Kom precis hem efter att ha tagit mig en liten promenad o varit o solat.
Sitter nu med mina underbart sköna tofflor på fötterna. Har underskattat tofflor.  Jag har alltid trott att jag var en nakenfotmänniska, men jag är tydligen en toffelmänniska.

Tänk så fel man kan ha!

Nu ska jag äta min bakade potatis med min underbart goda röra till!! :-)






Dötid


Usch, jag hatar att ha massa dötid! Just nu sitter jag i skolan o har en håltimme på 2 timmar. Och har verkligen INGENTING att göra. Hur tråkigt är inte det? Jovisst, datorn kan hålla en sällskap en liten stund, men sen då..när man har kollat in allt som går att kolla på. Vad ska man göra då? Äta, sova eller bara sitta o titta? Äsch! Har försökt dra med Malle ut på en promenad, men det var tydligen inte så populärt. Latmask! :-)


Skit synopsis och prinsessor på is


Välkommen till min söndag som just nu består av STORA veck i pannan.
Sitter och håller på att försöka o finslipa min synopsis som ska vara inlämnad imorgon. Men det går faktiskt rakt åt helvete.
S U C K
Varför ska det vara så svårt att göra en planering över sin uppsats? Äsch, får blir som det blir.
Idag är jag TRÖTT! Ja, tröttare än vanligt. Knappt någon sömn och förmycket tänkande är ingen bra kombination.

Dock så har jag haft lite kul. Har varit på Disney on ice med Milli och nästan hela hennes lilla följe. (Familj)




Fina prinsessor med fina klänningar. Askungen, Törnrosa, Snövit, Jasime, Mulan, Bell och Ariel. Var riktigt avundsjuk på alla små flickor som sprang runt i sina små sess-klänningar. Ville juh oxå!

Nä, snart är det dax o hoppa i säng för min del.
Är en ny dag imorrn och början på en ny spännande vecka. Tjoho!
På lördag blir det Sthlm för min del. Ser fram emot det massor! :-)




Trött!



Idag är jag inge vidare pigg. Vaknade för en stund sedan efter min eftermiddagstupplur, o jag är helt blank i huvudet! Sådär borta så man inte lixom vet riktigt vart man är eller vad man gör eller vad man heter.
Dock kom jag ihåg min blogg. Uppenbarligen! :-)

Ikväll blir det inomhussysslor för min del. Ligga i soffan o kolla på tv, bada, läsa och äta!
Inget lockar mig utanför min dörr just nu. INGENTING! NADA! NOTHING! NIENTE!

Sitter just nu o slörpar i mig en Xider. Gott gott! Gäller o möla i mig så mycket som möjligt nu under helgen. för sen är det slut med det! Slut med sprit o äckel mat. Ska påbörja en omvandling av min kropp.  yes! Den ska bli mindre o fastare.
yes!

Nu ska jag äta! :-)






Domani domani..


Imorrn är det sista skoldagen på denna veckan. SKÖNT!! Och jobbar inte denna helgen heller. ÄNNU skönare!
Känner att jag behöver några dagar att andas ut. Har inte blivit mycket sånt på lovet. Alltid massa saker som ska planeras in och hinnas med.
Har idag haft Josse på middag här hemma hos mig. Eller det var rättare sagt hon som stod för lagandet av maten. Men jag åt den så gärna.  GOTT GOTT! Det är nog något jag får öva mig på. Att laga mat. Är verkligen inte min starka sida,
Men vem gillar att laga mat i flera timmar för att sedan sitta o äta i sin ensamhet? Inte jag iaf.

Malin har tvingat mig att lägga upp denna otroligt fina bild på mig själv. Ja, hon tyckte att jag var för seriös när jag satt o mixtrade med mina bilder. Så hon tog saken i sina egna händer o gjorde det bästa hon kunde för att göra mig ful, och så lik ett luder som möjligt. Lyckades det??



jag tycker nog det!

Nu ska jag ta o sova o njuta av natten! För imorrn ska jag upp tidigt för att sluta lika tidiigt. Känns alltid lika meningslöst att gå på fredagslektionen som börjar kl.8.30 och slutar 9.45...
Men är man en riktigt duktig o engagerad student så är man!



Vad tycks?? :-)


vad tycker ni om min haircut? :-)




Haha..skit kul att sitta o kolla hur man ser ut i olika frisyrer, makeuper osv.

Idag har det varit första dagen i skolan på denna termin. Träffade min Malle!!! KUL KUL!
We're back in the game nu igen.


HÄRLIGT!!!!

Nu ska jag sätta igång o städa här hemma innan kläderna börjar få ben o går iväg. Likaså mina fina tallrikar.  usch! Orkar inte köpa nytt..



HAHA!!!


HAHA!!! kolla in dessa...



Skit kul att sitta o pilla med sina kort o lägga till olika frisyrer och hårfärger.
Gå in på www.taaz.com och pilla du med!! Något kul att fördriva tiden med. Tack Malle för tipset. :-)

Nu ska jag sova för imorrn är det skola. Jippi! S U C K




Min favorit film..




Underbar!!!!



FAN!!



Det slog mig precis att skolan börjar på onsdag.
En dag kvar på lovet, o den ska jag spendera på ikea. usch, va sorgligt!
Fast jag får iofs träffa Malin regelbundet igen. Det känns tryggt o bra. Mycket bra!



Tidig morgon..



Tidig morgon. Kallt o bedrövligt!



Var uppe kl.6 för att gå till jobbet o roa mig. Var ute på gården o gungade några ungar i en gunga, läste en bok om en luftballong, bytte två bajsblöjor och fick en smäll i ansiktet.
Men fy den som klagar. Jag slutade juh kl.14! :-)

Dock fick jag lite bilder från min utevistelse.




Fint va?


nu ska jag kolla på "vicky cristina barcelona"



Lugn o ro!


Har precis kommit hem. LUGN O RO!!! Åh vad jag uppskattar det just nu.
Har varit på middag hemma hos mamma o pappa. Maten var utsökt, men det är alltid lika spännande o se hur de slutar dessa middagar. Idag gick jag därifrån. Gick hem. Den ena skriker högre än den andra, och den tredje sitter och försöker se glad o oberörd ut. Detta verkar upprepa sig varenda gång vi ska samla våran stora familj till o äta o ha det trevligt. Är det någon som har sett "Brothers & Sisters"? Det där är våran familj i ett nötskal.  Mycket kärlek, men ack så mycket gnabb.
Bebisar, barn, ungdomar o vuxna. En salig blandning av allt. Och den blandningen är mycket explosiv kan jag säga! :-)

Ska nog lägga mig i ett bad. Sedan krypa ner i min säng, med katten brevid mig, och läsa en bok.
Har faktiskt börjat på en riktigt bra bok, "Min bästa väns dotter". Har redan fallit ett antar tårar sedan jag började läsa den.
Men den kan rekomenderas!

Kan oxå rekomendera en mycket bra film som jag såg för några dagar sedan. Dock har den inte kommit ut på bio ännu, men när den kommer måste ni se den. CHANGELING!

Nu drar jag o simmar.






Beyonce





Underbar låt!!!



Förresten..



Jag vet att 2009 kommer bli ett bra år!!!





Nu är ångesten borta..


Iaf den som handlade om vilka kläder man skulle ha på sig på den stora dagen! Det blev en avlagd gammal topp/klänningen med lite fina glittertråkdar i, sådär tjusigt till nyår. Inköpt i Portugal förra sommaren, o bara andvänd en gång, så jag tyckte det var dags för den stackars trasan. Nyåret firade jag i goda vänners sällskap. Mycket trevligt, med massa god mat o fint pang pang. Och nyårpussen fick jag av Marcus detta året! :-) Tack för att du alltid ställer upp. HAHA!



Dagen idag har jag spenderat på mitt gamla work. Med två stycken lite överaktiva barn som gärna ville testa mina gränser. Men det gick bra! Mycket bra. Tur att datorer finns. :-)

just nu håller Tarzan på att försöka bita av mig min fot eller liknade. Plus att han samtidigt leker kurragömma under täcket. Han tittar ut, o sedan springer han lika fort tillbax in under. Vad är det för fel ibland asså? Men jag älskar honom iaf. Trots hans små uppenbara brister. Det är dom som gör oss vackra!!

Nu ska jag försöka sova. Jobb på Ikea imorrn. YEAH!

 

RSS 2.0