...


Vill bara säga att jag nog drack Sveriges största Cola igår... haha! Kändes helt absurt att gå runt med en sån stor läskeblask. Men vad skulle jag göra? Köpt är köpt och tages inte tillbaka... Äckligt var det oxå efter några klunkar. Dock drack jag nästan upp allt. Snusk!



Den är STÖRRE än vad som ses på bilden...STOR!! Gigagantisk...

Ville bara dela med mig av detta! För övrigt var jag på bio med världens bästa Malin när denna dryck inköptes...
MYCKET TREVLIGT!!!! :-))))


Hollywoodfruar...


Haha...ville bara dela med mig av detta underbara klippet innan jag hoppar i säng och redo för att möta en ny dag.
Titta o SKRATTA!!! Har nog inte skrattat så mycket på länge som jag gjorde när jag tittade på detta...




Pussar

Stearinljus o spotify...

Ja...min rubrik beskriver min fredagskväll.  Jag ligger nerbäddad i soffan...med datorn på magen o lyssnar på musik. Rummet är nedsläckt med endast ett 10000 tals ljus tända. Jag älskar ljus!!! Det gör mig lugn och harmonisk. Varför egentligen? Eld är juh farligt...men det är nått med just eld som ger mig ett lugn. Likadant med brasor. Mysigt o fint. Kanske har jag lite av en pyroman i mig? Är det så dom känner när dom eldar upp stora villor o skogar eller vad det nu kan tänkas vara. Äsch, ointressant text! Men ville bara skriva av mig lite...har inget att göra. :-)

Nu ska det jobbas hela helgen. Ska faktiskt bli kul! Gillar o jobba helgerna. Mycket folk och mycket som händer. Kom o hälsa på!!!!! :-)

Pussar







Prinsessa Nr.2

Igår morse, tiiiiidigt, kom hon!! Henne som vi så länge har längtat efter att få träffa.. :-) En liten till prinsessa som kommer förgylla våran familj. Åh, va fin hon är!!!!!




Ville bara dela med mig av denna lycka!! Nu ska jag ta och göra mig iordning för jobbet...

Pussar



Väntar...


Just nu är det en evig väntan.. Väntar på att en ny liten människa ska komma till våran familj. :-))) Bebisen är på väg nu. Men det känns som varje minut är en timma. Men som alla vet, är det värt all väntan!!! Åh, som jag längtar!!!! En liten ny bebis, en ny människa att lära känna och älska. :-))) ALLTID lika kul!!!!

Ska snart sätta mig på bussen och åka ut till Ikea o jobba. Blir ett sent pass idag. Men hur ska jag kunna koncentrera mig?? Äsch, vem bryr sig?

Igår var jag ledig och spenderade dagen hemma. Städade, och tvättade...så nu är det skinande rent här. Alltid lika skönt att se sitt hem bli till sin rätt igen.

Har inte så mycket mer intressant att berätta...finns lixom inget mer intressant än bebisen just nu!! :-)

Nu håller vi tummarna för att allt flyter på som det ska... SNART är den lilla/lille här!!!

PUSSAR



Jag & Mio...en av mina många älsklingar!!!! :-)




RSS 2.0