Un altro giorno..



Börjar med ge er en GRYM sång...Love it! <3


Sen har jag inte så mycket mer att dela med mig av idag.. Skulle druckit lite vin nu på kvällen tänkte jag, men det började med att Marcus var för trött för att komma o hålla mig sällskap och sedan svek vinet mig. Det smakade INTE gott! Otur eller vad...så det blev ett glas vatten ist. Lika gott det, eller inte!!

Imorrn ska jag gå o ha lite vardagslyx...ska fixa nailsen. :-) Love it. Har nog blivit beroende. Men jag trivs så mycket bättre när mina naglar är fina och det ger mina små fula händer ett helt annat utseende. Dom är t.o.m liiite fina. :-)

Nähä...ska man hitta på nu da? Blir nog att sätta på en film..

PUSS




Sthlmresa bokad..


Japp, efter ett sommaruppehåll så bär det nu av till Sthlm igen. :-) Åker den 27:e o kommer hem igen den 31:e...WONDERFUL! Som jag har längtar att få träffa lilla Ruxi igen.. Synd bara att Neda inte kunde komma med denna gången. Men Edina förgyller tillvaron oxå.. :-)


Nu har jag bara en vecka kvar på mitt sommarschema..sen lämnas jag åt mitt öde. Kommer bli en fattig höst. S U C K!

But but...ska inte klaga. Jobb har jag juh iaf.

Nu ska jag ta o nana..

PUSSAR


Coolt..






Mina små gullungar..


Satt o läste Millis blogg o kom på hur mycket jag saknar dom...hon o hennes små gullungar. Har knappt sett dom på hela sommaren. Dom har varit på landet o njutit av de få soliga dagar vi har haft o jag har varit på Ikea o jobbat häcken av mig de alla regniga dagar vi har haft..
Men nu är dom hemma..Och nu ska jag snart besöka dom o överrösa mina små sockerpärlor med massor av pussar o kramar!!! Så det så...så se upp! :-)



och nej, jag har inte lyckats somna ännu.. konstigt att sömnen aldrig kommer när man vill.


Sommaren var kort..


Jaha..är det över nu??  Är det dags för de mörkare tiderna att ta över igen? Usch..

Var en sväng nere på stan o mötte upp Hanna..Men kylan tog över o vi drog oss hemåt tidigare än vi hade tänkt. Är det dags att plocka fram vinterjackan eller vad??? Brrr... En resa lååångt bort, eller iaf till värmen lockar VÄLDIGT mycket just nu. Är väldigt avundsjuk på J o E som ligger o lapar massa sol just nu.. Ta med er en liiiten solstråle hem iaf. SNÄLLA!?

Nä, nu ska jag krypa ner under täcket o värma mig..

Två låtar som påminner om gamla glada soliga dagar.. MINNEN!!








 

Typiskt..


Jaha...då fick man gå hem ifrån jobbet idag pga den jäävla värken. Ska man alltid ha det så här att man blir handikappad o inte kan göra nått? Hoppas det försvinner med åren..

Ligger nu i soffan o tittar på Trazan som tydligen har fått syn på något utanför fönstret. Han slickar på rutan. Trevligt. Kanske dax o tvätta dom där fönstrena. Hur ofta brukar man göra det? Hmmm..

Nu ska jag förflytta mig till sängen o läsa en bok.. Kanske sova en liten snutt oxå. :-)



Pain..


Usch, nu sitter jag här klockan halv 5 på måndags morgonen med ångest o mensvärk. Borde vara påväg till jobbet nu, då jag idag börjar klockan 6, men min jävla envisa mensvärk stoppar mig. Ångesten har jag för att jag vet att jag egentligen inte borde sitta här utan jobba idag. Men det GÅR inte. Smärtan är nästan outhärdlig o tar man mina receptbelagda tabletter försent, ja...då är det försent o dom hjälper inte. BAJS! Tur att det bara sitter i någon dag. Nästan lite som att föda barn, eller vad vet jag. Men kan juh låtsas att jag kommer vara grymt förberedd på smärtan den dagen då den kommer.  Lite ska man väl ha för att man ligger o pinas en gång i månaden.

Nu har jag bara 2 veckor kvar på mitt sommarschema o tiden har flygit förbi som vanligt. Och svaret från skolorna jag sökt in till har varit reservplatser. Så det blir inget pluggande för mig i höst, utan jag får försöka hålla modet uppe o söka till våren igen. Vad som händer i höst då? Ja..jobba här o där. KUL! suck.. Den eviga frågan om pengar varje månad. Börjar bli riktigt tröttsamt  o jobbigt o det tar på en att aldrig kunna klara sig själv riktigt en enda gång.

Önskar mig just nu en liiiten summa pengar, ingen drömsumma..utan kanske en 10-20000 kr,som jag kan lägga på en riktigt trevligt resa någonstans i världen. 1-2 veckor...Bara ta mig härifrån en liten liten stund o som får mig att glömma alla tankar för en sekund. Men, spelar man inte så vinner man inte. Får väl kanske börja spela då? Men för vilka pengar..? Ond cirkel det där..

Nu ska jag inta fosterställning i sängen o knapra tabletter...

RSS 2.0