Bara en gång till..


Ja, jag är torsk på en låt. En pinsam låt enligt många, men enligt mig är den bra. Eller bra o bra, jag gillar den.
Så nu ska jag lyssna på den en gång till, sen är det dax för sängen och en ny dag. Förhoppningvis har den bättre saker att bjuda på än bara massa negativt. Jag tror det blir bra..

GOD NATT
 

o ja..låten är Danny - All on you. Lägger inte upp den här. Ni får leta själva.. :)




Not feeling myself..

Usch, har nu kommit hem efter att ha sprungit benen av mig på stan efter en present till Adela. Blev två stycken. En jättefin klänning från Zara, och en liten elefant på hjul som hon kan dra efter sig på golvet...
Köpte även två par jeanleggings till mig själv. Och som vanligt tror jag att jag är smalare än vad jag är och inbillade mig att jag kunde ha stl.S, men NÄH! Så nu får jag traska tillbax o hoppas på att det finns nån stl större. Vilket det säkert inte gör. Min vanliga lycka o tur.
Känner mig på BLÄÄÄ-humör idag. Väldigt jobbigt, för allt känna bara så otroligt negativt när jag är sån här. Inget kul ,inget bra och inget som passar.  Bara nej nej nej! Och sen kan man bara bryta ihop mitt i allt. Låter som PMS, men nä. Bara en vanlig upponerdag i mitt liv.

Nu ska jag upp o fira prinsessan. Något kul mitt i allt det negativa.







Oj da..

Oj da..tiden bara rinner iväg o jag har inte bloggat på flera dagar. Men vem bryr sig egentligen?
Om det finns nån som bryr sig trots allt, så har jag haft fullt upp med att förtränga allt som måste vara klart i skolan denna veckan. Har lite oflyt när det gäller att få ner något  vettigt som man sedan kan lämna in och vara nöjd med. Antingen låter det som något som en 8:åring har kladdad ner eller så låter det bara FÖR bra, med massa konstiga ord som man inte ens visste att man hade i sitt bortglömda ordföråd. Men  Det SKA gå. Det MÅSTE gå!

Idag är en STOR dag!! Adelas FÖRSTA födelsedag. Usch, tiden springer verkligen iväg. Och usch, det är först när man hör sig själv tänka så, och tänker tillbaka på bättre tider och att det faktiskt var bättre förr,  som man vet att man själv faktiskt oxå blivit äldre. Inte satt jag och tänkte på att det var bättre förr när jag var i mina yngre år. Nä, tanten Elin börjar ta form. Rädda mig från detta!

Ska snart dra ner mig själv på stan och köpa en present till Adela. Tycker det är hemskt att gå på stan nuförtiden. Inget kul längre. NÄÄÄÄ, usch. Jag börjar verkligen bli gammal!!! 


JAG ÄLSKAR ATT GÅ PÅ STAN OCH JAG ÄLSKAR FRAMTIDE OCH TYCKER INTE DET VAR BÄTTRE FÖRR!




Nu nalkas det bio..


Sitter o väntar på ett samtal från Malle där hon säger att jag kan börja gå mot vagnen. Är otroligt uttråkad! Har gjort allt som finns att göra här hemma. Städat, diskat, tvättat mig själv, rakat benen och målat tånaglarna. Och där tog fantasin slut.
Och oxå suttit o roat mig med att ta massa kort. Min vanliga fritidssyssla. :)
Ska alltså strax på cinema. Vet ännu inte riktigt vad det blir. Det återstår att se.
Nått bra hoppas jag på iaf. Och baconsnacksen ska jag ha! Det är juh halva nöjet med besöket.

God kväll på er!

 




Bojkott


Funderar starkt på att bojkotta kylan. Då hade jag tänkt att jag låser in mig tills våren o värmen kommer farande. Hälften av sin tid spenderar man juh bara på att tjata om hur J***A kallt det är. Tröttsamt!! Nu ska jag snart åka o möta min kära mor på hennes jobb. Hon vågar inte riktigt sig ut på egen hand i denna istid. Who can blame her? Stackarn är livrädd för att ramla eftersom det hänt innan..Så vad gör man inte för att lilla mamma ska känna sig säker på gatorna?! :)


Idag har jag varit på en snabbvisit i skolan o fått lite viktigt gjort. Har ett stort fördjupningsarbete om Green Peace att göra klart, och sen är det även den där stora uppsatsen om Marilyn Monroe som hänger tungt över mitt huvud.
Men det är lugnt. Det klarar jag! Bara man har ett leende på läpparna går allt. Eller?



Med tanke på att jag knappt sovit en blund i natt, är jag väldigt förvånad över att jag kan se så pigg ut o att jag kom till skolan trots att jag försov mig kraftigt. Men jag hann! Ja, det gjorde jag. Nu känner jag mig åter som den där duktiga jag en gång var. Typ i höstas.



Ännu en låt






En upptäckt


Jag har precis upptäckt att jag har en egen liten avloppsrensare här hemma. Allt man behöver göra är att låta honom få fritt tillträde till badrummet, så är det fixat på några minuter. Jag pratar om Tarzan. Tydligen gillar han att leka vid den lilla äckliga brunnen som finns vid badkaret, o har lyckats dra upp allt möjligt äckligt som jag annars ogärna vill ner o peta på. Men nu slipper jag alltså detta. Tack Tarzan! Nån som vill låna honom för nån timma?





Och ja, jag är fortfarande vaken o lär inte kunna somna på ett bra tag heller. S U C K



Greys anatomy..


Nu är han tillbax. Drömmannen, Denny!!! Som ett spöke. Ett jävligt snyggt spöke. Han får gärna komma o spöka här hemma hos mig, whenever. :)  Nu har iaf Greys dragit igång igen, och snart börjar även Brothers&Sisters igen. Mina kvällar är därför räddade.


Nu har jag ställt till det för mig själv


Ja, usch så dumt av mig! Gick o la mig kl.halv 3 förut idag för att ta mig en liten välförtjänt tupplur..VAKNADE NU!! 4 och ½ timmar senare. Inte så jävla bra! .( Hur ska jag lyckas somna inatt o orka mig upp till skolan imorrn? Ja, det återstår att se.
Och sugen på pannkakor är jag oxå. Drömde om massa pannkakor, så när jag vaknade var magen inställd på att få äta det. Men tydligen så blir det inte så, utan mor min kunde bjuda på raggmunkar som tydligen smakar likadant som pannkakor fast tjockare. Hmm, det blir spännade!

Så nu ska jag ta på mig nått o rusa över till andra sidan där raggmunkarna väntar.





Dax för sängen..


Har varit hemma hos Jonas med Milli o ätit grekiskt o kollat på tv o pussat på Prinsessan.

FAAAAN, nu ramlade Tarzan ner från fönstret. Ja, inte ut..men ner på golvet. Han har nämligen epilepsi av nått slag. Så han ligger o krampar. Stackars LITEN!!!! Min fina lilla kisse.. <3


Nää, nu är det läggdax. Sängen kallar..

NATTI NATTI





En sång..


Underbara Duffy!!





Verkligheten kallar..


Ja, tyvärr vaknar man upp till verkligheten nångång..
Idag är det måndag. Första dagen på veckan. Hatar måndagar & Söndagar. Är något deprimerande över den första och sista dagen på veckan.  Men snart är det tisdag! Då vaknar jag till igen. :-)
 
Var ju i Köpenhamn fredag-söndag. MYSIGT!! Och sjukt trevligt..









Är så dålig på o skriva massa här. Men har inte så mycket att skriva just nu. Får bli nån annan dag! Eller senare kanske..



Uppdrag...


Fick nått halvdant uppdrag av Milli som jag skulle göra. Varför vet jag inte riktigt..men tydligen lite kul. Man ska gå in i sin 6:e bildmapp o ta upp det 6:e kortet där, o sedan berätta lite om det.
Så här är det...



Jag o Mio som håller på o tar ett av våra fina modellkort. Mio är min systerson och även min Gudson. Mitt hjärta!! <3


Nu ska jag sova. Upp o jobba imorrn igen!! Work work work..
Men Köpenhamn nalkas. Plus att nya biljetter till Sthlm är beställda. Den 26/3 åker jag!! :)




Liite ledsen i ögat


Ja, lite ledsen är jag. Min undebara Vicki ska åka ifrån mig. Dock inte i evigheter, "bara" 6 veckor..men det är en låååång tid att vara ifrån någon som står en nära.
Men jag klarar mig nog!
 
Många har juh fått stå ut med värre... :)



Har lov just nu, men imorrn ska det jobbas igen med tanterna på Rosa Draken.. Ska bli trevligt!
Sedan på fredag bär det av till kära grannlandet o KÖPENHAMN!!
Mycket just nu..








Vackert..


Hittade detta "fina" kort på Millis blogg o tänkte sno det.
En bild på mig o Prinsessan... <3





Spyhelvetet


Där har jag hamnat. Och där vill jag inte vara längre. :(
Har åkt på nån jävla feber/magsjuka..är inte det typisklt? Skulle juh på fin o trevlig opera ikväll...men icke! S U C K
Då ska man istället ligga hemma i sängen o tycka synd om sig själv.

jaja..det går väl över en vacker dag.


Åh, jag hade iaf JÄTTEKUL på båten. Drama utspelade sig, men det som händer på finsktvatten stannar på finskt vatten!  :)








Nu åker jag! :)



Nu åker jag! O nu ska jag packa..haha, orkade aldrig göra det igår kväll.
Men nu måste det göras. Jag fick för mig att det skulle vara nån i källaren där min väska ligger. Men nu såhär på morgonkvisten känns det lite bättre att gå ner dit.
Så nu går jag! O åker sen...

PUSSSSSSS



Ikea kläder som pyjamas?


HAHA..upptäckte precis att jag glömt ta av mig mina ikeakläder. Och jag kan tillägga att dom INTE är sköna, utan alltid brukar åka av direkt när jag kommer hem. Men tydligen så har jag idag helt glömt bort detta.




Nä, nu ska jag gå o byta om till nått mycket skönare..o dessa kläder lämnar jag till arbetet!!



Åland here I come..


ja, nu har jag precis slängt mig i soffan efter en stoooor o högljud SUCK! Vad har man med sig på en kryssning? Nu vet jag att det bara är en natt, men ska man ha med sig nått fint o sätta på sig eller bara massa bekvämma/tråkiga kläder? Och vad för skor? Äsch, jag o mina ständiga packningsproblem. Får bli som det blir. Eller nått..

Idag har jag jobbar på Ikea, och kännt mig väldigt duktig.
Nu funderar jag på om jag ska orka med att städa lite här hemma. Har en grej med att när jag åker nånstans o sedan kommer hem,  så måste lägenheten vara skinande ren. Finns inget mysigare än att komma hem till en städad o mysig lägenhet. :)

Nä, måste nog ta o dammsuga lite iaf. Skadar juh aldrig...bara tarzan. Han är rädd för dammsugan så jag brukar springa runt o jaga honom med den. liiite kul faktiskt. :)






Seven Pounds!!



Har precis kollat på en av de bästa filmer som jag någonsin har sett! SEVEN POUNDS...
Se den!!!! :) Den får dig att gråta granterat, men en heeeelt fantastisk historia som fångar en direkt.


Nu ska jag gå o tvätta av mig min mascara som runnit ner i hela mitt ansikte, och sedan ska jag hoppa i säng.
Ska jobbas imorrn faktiskt. Känns rätt wierd att jobba på en vardag igen..Men jag har studiedag imorrn i skolan, så plikten kallar på annat håll.


NATTI NATTI...




Underbara Du!


Idag har jag umgåts med Adela hela dagen! MYSIGT!! Finns det nått mer underbart än ett barns glädje och skratt? Njaa..svårt o klå det tror jag!!


PURE LOVE!! <3

Nu ska jag hem till brodern min på middag! Trevligt trevligt..




Plugg plugg plugg..


Idag är det pluggande som gäller för mig!! HELA DAGEN! Japp!
Sen ikväll ska jag på Me and I party med Milli..trevligt trevligt. Förhoppningsvis är jag klar med mitt pluggande då.
Plugg plugg plugg!



Men det är juh inte alla som får umgås med Marilyn när dom pluggar! :-)



Home SWEET home..


Åh, vad jag bara älskar att vara hemma just nu.
Allt är fint o precis som jag vill ha det. Trivs med att vara hemma. Behöver inget annat just nu. Bara jag får vara hemma!! :-)




Sluttjatat om mitt hem. Som om ni bryr er!!

Denna vecka är FULLPROPPAD!!! Med roliga o mindre roliga saker.

Måndag - Är jag ledig. Ska plugga o försöka tvätta om det finns tid för mig. Ska även ta mig en riktigt låååång promenad om vädret tillåter. :-)

Tisdag - Skola. Precis som vanligt!!

Onsdag - Jobba på IKEA från morgon till kväll. Studiedag i skolan!!

Tordag -  Frukost med hela Ikeagänget på Expresso House på Centralen kl.8.30 ( För Carro o mig), resten kommer kl.9.
Sedan tåg mot Sthlm kl.10.00.....och kl.18.00 går båten mot Åland o nya äventyr!!!!!! :-)

Fredag - Hemfärd till Gbg...

Lördag - JOBBA

Söndag - JOBBA, sedan Opera kl.18.00 på Operan..

Resan till Åland kommer bli GALEN!!! Allt kommer att dokumenteras. Vet inte hur nöjd jag är över det, men kul kommer det iaf att bli. :-)


Nu ska jag sova!!




RSS 2.0