Nytt försök..


Jaha, förra länken jag la in togs bort. Så nu provar vi med denna..denna låten missbrukas här hemma hos mig! :-)



Mr.Blund är borta


Jahapp..Nu sitter jag här och klockan är lite över 3 på natten. Och jag kan INTE somna, Nä!! Tröööttsamt. Har försökt med allt, men det verkar som Herr.Blund har glömt bort mig inatt. Och snart är det ljust igen. Det är något jag inte gillar med sommaren. Det är ALDRIG riktigt mörkt. Gillar när det blir riktig svart natt o man kan kura ihop sig under täcket. Hur kul är det o göra det när solen lyser 24/7?? Naaa, får inte riktigt samma mysiga effekt då.  Jag tror Tarzan oxå har blivit bortglömt inatt, för han hoppar runt här som en dåre fram och tillbax. Stackars grannar som bor under mig. Dom måste undra vad jag håller på med på golvet mitt i natten. På en måndagsnatt. Lördag kanske är okej. Men måndag, näää. Då antar man inte att folk är fulla. Men lördagar, då kan det vara en fylla som spökar.

Nää, usch vilket pladder jag skriver. Om ingentingen. Helt värdelöst. Läs det inte!

Nu ska jag dra mig till sängen och göra ett nytt försök. GOD NATT!!!!!
PUSSAR

Ps. Nu springer tidiningpojken in trappan. Då SKA man sova. Ds.



Liten låt...



7




Italienfrossa..



Igår fick jag ett väldigt trevligt impulsbesök av Neda. :-))) Hon gjorde min dag! Hon hade spenderat sin helg ii Trollhättan och tänkte att hon inte kunde missa mig när hon ändå var  närheten, så hon kom till mig igårkväll! Vilket jag självklart blev överlycklig över. Har saknar henne i STORA lass!! Det bästa var att jag hade köpt med en flaska Fragolino (ett mycket gott italiensk tvin med smak av just fragolino) hem från Italien, till mig & Neda. Så bättre kunde det knappt bli. Medans vi satt o sipprade på detta, kollade vi in 2 stycken italienska filmer som även dom är inköpta i Italia. Mer av Italien kunde vi knappt få. Neda och jag bodde nämligen tillsammans i Italien. Där var det kärlek vid första ögonkastet mellan oss. Vänskaplig kärlek alltså. :-)  Men nu har hon lämnat mig..och det är tomt. Alltid trist o tomt att vara själv igen!


Hmm..är väldigt sugen på en kall drink eller öl i solen. Men vet inte om jag orkar ta mig ner på stan. Marcus och Josefine jobbar båda två, så jag tänkte åka ner oo hålla dom sällskap. Men...nja. Kanske. Kanske inte. Blir nog inte...



Jaha..


Jaha..då var det snart midsommar igen!  Det är ungefär som sommarens nyår. Man ska alltid ha nånstans man ska fira det, dricka ska inköpas och alltid massa stress hit och dit. Varför? Visst, det är trevligt ...men jag förstår inte riktigt allt stohej kring denna dag. Räcker det inte bara att man är i goda vänners sällskap eller med familj nånstans o tar det lugnt. Själv ska jag ut till Marstrand och fira där med några vänner. Blir lugnt och trevligt. Precis i min smak! :-) Har nog blivit förgammal för allt stohej, för tycker det är endast jobbigt att behöva tänka på att klunka i mig massa och dagen efter må som man förtjänar. Nej tack!

Oj, nu såg jag att klockan var mycket. Ska iväg o fixa mina naglar..3 som har rammalt av o en som hänger på sniskan. Inte fint!
 
Puss

Till er..






I'm back..


Japp..nu är jag tillbax. Och har varit det i nästan en vecka. Men har inte direkt haft tid eller ork att blogga. Men nu har jag fått oder från den äldre systern att jag visst måste blogga. Så jag som är yngre har väl inte så mycket att säga till om.
Hade ett par riktigt bra dagar nere i Italien. Italien kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Det är ett ställe där jag alltid finner en slags ro. Språket, atmosfären...människorna. Vi var först i Castaglione della Pescaia, sedan spenderade vi de sista 3 dagarna i Rom. I'll be back..det är en sak som är säker. En underbar stad..och mycket vacker!!



Nu här hemma har jag bara jobbat och försökt ta igen mig. Konstigt att man alltid är trött när man har varit ute o rest fastän man har haft en "ligga-och-lata-sig" semester. Hmmm!!?? Aja, nu har jag iaf några dagar att ta igen mig på..inget jobb denna veckan verkar det som.

Nä, nu är ja faktiskt riktigt trött. Så jag tror jag ska ta mig ett bad och sedan krypa ner i sängen.  Ett tråkigt inlägg idag. Men det kommer mera.. :-)

Natti..

RSS 2.0