Tack!


Vill bara tacka mannen i mitt liv för att han står ut med mig!! Och kanske tacka mig själv för att jag står ut med honom oxå...



Usch..har blivit en tragisk kattkärring! :)
Men men..än så länge har inget av det manliga könet visat sig vara bättre. Holding on to the best lixom!
Puss


I'm Back!!


Yes!! Nu var första jobbdagen avklarad för denna veckan, o jag känner mig mer levande än någonsin. :) På ett positivt sätt.  Okej att benen fortfarande är stela o jag känner mig som en gammal gumma när jag svajjar till när jag går, men fan va skönt det känns att vakna till liv igen. I'm back! Nu ska jag bara tillbax till läkaren nästa vecka o ta bort alla mina snygga plastkompresser som täcker hela låret, sen hoppas jag att denna skiten bara är ett bittert litet minne som aldrig mer behöver ploppa upp.

Imorrn o på fredag är det oxå jobb som gäller. Till helgen har jag semester då jag ska på Linns 25-årsmiddag!! Ser fram emot det nått ENORMT! Kommer bli riktigt kul.

Nu ska jag ta mig ett bad. Jaaa..jag ska bada på första gången på över 1 vecka. Och nej, jag är ingen lortgris. Har duschat. Men bada är min stora passion. Jag älskar att bada, morgon o kväll. Dock ligger jag i badet i kanske 3 min tills jag blir uttråkad o måste gå upp. Men dom 3 minutrarna är wonder!! :)




Bacio e sogni d'oro!!!!


Snatteri.


Snattar en bild från Hannas blogg.



KÄRLEK!

100118


Är precis hemkommen från bion. Har varit o kollat på Snabba Cash med Malle. Riktigt bra film enligt mig. Men är Joel Kinnaman med så kan det knappast bli dåligt. :)
Sen så är det väl som med de flesta filmer som är basserade på en bok, att boken är alltid bättre. Jag har iofs inte läst boken o kan inte säga så mycket. Så jag håller tyst!

Imorrn är det läkarbesök igen. Detta jävla ben har tagit upp all min energi och kommer nu att sluta prata om det tills jag får reda på vad fan det är för nått. Punkt slut.

Jaaaaa...o på onsdag börjar jag jobba igen om inte nått mer konstigt o mystiskt angriper mig. Håll tummarna! För det gör jag. Så länge dom nu sitter kvar. Kan inte vara säker på nått.

Ointressant. Och nu ska jag bada. Puss






Katastrof...hur långt ska det behöva gå?




Världen måste vakna o hjälpa tll!

Inget nytt..


Inget nytt på den mystiskasjukdomsfronten. Ligger just nu o väntar på att vårdcentralen ska ta o ringa upp mig. Kul liv. Prata om mitt ben är nog det enda som jag gör just nu.
Nu ringde dom visst. Ska dit o bli kollad på lite. Hoppas att DOM kan hjälpa mig.

I'll be back.. Puss

Gaaah..


Jaha..nu har man legat i samma ställning i stort sätt hela veckan.



Förutom några små staplande steg hem till mor&far eller till kylskåpet. Börjar lida av riktig allvarlig tristess. Hade roliga planer för denna helgen, men dom får man eventuellt ställa in o bunkra upp sig i soffan ytterligare några dagar. Sällskap sökes!!!! Tror nämligen att Tarzan oxå börjar bli lite trött på att ständigt hänga med mig..

Tittar just nu på Djurpoliserna på Animal Planet o gråter lite i brist på annat. Stackars små djur! Idioter till människor..

Jaha..tar mig en till physalis o går sen o lägger mig! Natti natti..





100113

Hoj hoj! Bor numera i en sjukstuga. Tror nästan man kan kalla mitt lilla skrymsle så. För här är det bara sjukdomar som hägrar hela tiden. Är det inte en enveten förkylning som vägrar försvinna, så är det ROSFEBER som är här o hälsar på! Hela mitt stackars "lilla" ben har blivit invaderat av nått äckligt som äter upp det. Hoppas antibiotikan tar död på det iaf. Annars får jag väl amputera bort det.



Annars är jag väldigt uttråkad. Har som sagt spenderat den senaste tiden här inne i mitt lilla krypin. Dock jobbade jag 3 dagar i helgen. Kändes UNDERBART att få komma ut o se folk. Men det höll juh inte så länge. Haha...så nu längtar jag efter att få komma igång och jobba igen. Konstigt!
Sen väntar jag med spänning för att få se om jag får min plats på sjuksköterskeutbildningen. Så håll tummarna. Nått ska man väl ha tur med i år. :-)

Jaha..ska nog förflytta mig till sängen lite (ligger i soffan) och kolla på en film. Hörs sen! Nu när jag har tid kan jag juh ändå försöka "roa" er som kollar in här lite då o då.

PUSS

RSS 2.0