Hoho.. :-)






Isbitar till fötter..

Just nu sitter jag o försöker värma mina fötter som känns som två stycken isbitar. Brrr!!! Fredagskväll..snart natt, och jag försöker förtränga att jag ska upp o jobba om några timmar igen. Kom juh precis hem!!!! SUCK..men men. Den 25:e är det roligt igen...i typ 2 dagar. Sen får man börja om på nytt igen.. :-)

Längtar efter Sthlm!!! Har inte varit o besökt min underbara stad på ett tag nu...så nu börjar abstinensen komma. Får kolla ut när jag kan ta mig ett besök hos min underbar Rux i huvudstaden. Tror hon saknar mig lika mycket som jag saknar henne.. ;-)

Jahapp..Nu var det nog dax o släcka ner o försöka sova. Kul fredagskväll...som vanligt! Livet blir väl inte så mycket roligare än så här just nu!
Sov gott!!!!




Hjälp!





Utflippade..?






Hej!

HEJ!





HEJ DÅ!

Är alldeles för trött för att ens orka tänka just nu. Fredag och jag tror att jag kommer decka innan kl.9 idag. Typ.


Blåser..


Ja..det blåser o blåser. Snart kommer vi alla att blåsa bort. Och snö är tydligen påväg oxå. Kan det bli värre? Usch, inte konstigt att man blir negativ och tråkig. Vi svenskar är väldigt bra på är att alltid skylla allt på vädret..
Usch..det är mörkt, jag är deppig!! Eller åh, solsken..gud vad jag mår bra helt plötsligt!!
Visst, solen gör en på bra humör, oftast. Men varför kan man inte finna glädje i något annat runt omkring en? Något som lyser upp ens vardag även  fast det är en grå och blåsig/regning dag? Sluta klaga på allt som är fel, och ist uppskatta allt fint som faktiskt finns i ens omgivning...vill passa på och tacka alla fina människor som finns i mitt liv. Tack för att ni lyser upp just MIN omgivning!!!! :-)
MASSA KÄRLEK <3





I'm alive...






RSS 2.0