En sak till.....

Tänkte passa på o ge er alla mina underbara vänner o familj en STOOOOOOR puss!!!!!! Tack för att ni finns... <3

                                          

Oj da...

Det var lääängesen jag bloggade sist!!!
Har mycket o ta igen..o det vet jag inte om jag orkar göra idag! :-)
Är trött som vanligt o måste ta tag i o läsa en bok tills imorrn. Men jag orkar inte...Snark! Men joda, jag ska!!! Kvinnohistoria...låter det lockande??? :-)
Men det är rätt intressant trots allt...mycket man inte vet faktiskt!!

Jaha...jag har juh fyllt år som ni såg i det senaste inlägget jag gjorde. Kvällen slutade i ångorna av alkohol..usch!!!
Men kul hade jag...tills min underbart fina jacka som jag älskade över allt annat (om man nu kan göra det med en jacka?) blev stulen. :-( Har letat som en dåre efter en likadan igen, men den finns inte. Kanske nån som kan hitta den åt mig????? Elvine skinnjacka av modellen Olga!!!!! HJÄLP MIG OCH LETA!!!!!!!!

Hela förra veckan hade vi TemaVecka i skolan. Jätteroligt faktiskt! Då fick alla elever välja på runt 10 olika saker man kunde gå på under veckan. Det fanns tex. Filmvecka, KulturVecka, Dansvecka, Äventyrsvecka....Gissa vad jag tog???? GBGS HISTORA!!!! :-) Otippat va????
Men det var riktgt kul o intressant....men kanske för att vi har världens bästa lärare!!! LENNART!!! :-)

Helgen spenderade jag på Ikea..jobbade jobbade o jobbade!!!!! Inget annat kul att rapportera tyvärr...

Idag var jag på stan o köpte bla ett par nya skor som jag varit o spanat på länge. Väldigt fina!!!! Me like a lot!!



Sedan har jag även blivit helt inne på att skissa. Fick juh massa sånt när jag fyllde år, så jag har börjat komma igång med det igen. Spenderar numera kvällarna åt att skissa o måla o sudda o måla lite mer...SKIT KUL!!!! :-)
Här är en liten bild jag har jobbat på...men den är dock inte riktigt klar ännu. Näsan har jag lite mer jobb på...



Näää..DAX O BÖRJA LÄSA ELIN!!!!!

För det är ingen vanlig dag..

Nej för det är MIN födelsedag!!! :-)


Yes..idag är det min dag!!! Vaknade till fina toner hemma hos mamma o pappa. Sov där inatt efter kalaset. Så tråkigt att vakna alldeles ensam på sin födelsedag...
Igår hade jag alltså kalas för la Famiglia hemma hos Mamma o Pappa.

Så trevligt så!! :-)
Fick massa fina grejor..!!!

Idag så kommer Hanna, Marcus, Linn o Annelie hit...då ska det firas!!! :-)
Men innan dess ska jag tvätta o städa. Kul födelsedagssyssla!! Men tyvärr ett måste när man är student på heltid o inte hinner med det under vardagarna.

Nää, nu ska jag kila ner till tvätten!!!! TJING!!! :-)

Splash...

Och kadash..och jag har hittat min plats i soffan! Är DÖD...
Känner mig som en stel skithög. Är väl meningen att man ska göra det ibland. Typ en gång i månaden!!!!!!

 
Vill bara gå o gömma mig!!!

Nää, får se till att hålla mig framma för på Lördag fyller jag juh faktiskt år. 23 Hela STORA år!! :-) Och ingen åldersnojja har jag, även om det verkar vara en trend ibland mina vänner! Så imorrn ska vi ha lite firande för mig med familjen, och sedan på Lördag ska jag ha lite "fest" hemma med några vänner. :-) Blir nog trevligt!!!!

I måndags åkte jag iväg till Rävholmen med klassen på läger. Var sådär kul!! Kändes som jag var tillbaka i mellanstadiet. Och jag hade hemlängtan till min säng. Finns inget äckligare än att sova borta i sånna där äckliga stugor som folk har andvänt i åratal!!! Usch!! Kryper på mig bara jag tänker på det. Och spindelrädd som jag är, lyckades självklart alla spindlar hitta till just MIG!!
Nä, tack o lov för Landala!!! Hem ljuva Hem...

Näää, ska nog ta mig ett glas Cola!! Åhh, vad gott! Sen blir det att hoppa i sängs o läsa lite...

Hmpf...

Usch...man mår som man förtjänar idag!!! Tycker jag skriver det i vart o varannat inlägg. Vad hände med mina mål???
Vart tog dom vägen?? Jaja..kan ju inbilla mig själv att detta bara är en liten övergångsperiod. FAST, jag drack faktiskt inte så mycket igår..så det är ett litet steg mot bättring. Nää, låter juh som jag har problem med alkoholen, det har jag INTE! Men tycker dock att det kan bli en aning förmycket vissa av gångerna man går ut. Onödigt!!! :)


Igår var jag på IkeaParty!!! Bäckebolarna o Kålleredarna tillsammans under samma tak..Men det var grymt kul!! :) Lasse Kronèr va oxå o hälsade på. Oanat!! haha..alla fick sig nog en snopen min när han steg ut på scenen!!
Men som sagt...kul!!! :)

Snart måste jag springa iväg för att möta upp Mamma o Pappa. Ska sedan möta upp Jesper o Anna för att gå o kolla på Mama Mia!! :) Ska bli trevligt...o sen ska vi på middag hos Jonas o la famiglia!!

Imorrn bär det av till Rävholmen med klassen. Ska på läger i 2 dagar. Spännande. HAHA! Vi får väl se om vi har tur med vädret eller måste klaffsa runt med stövlar o regnställ hela dagarna.

Nää, nu måste gååå...

en öl, eller kanske två...

Jaha..fredagskväll o här sitter man i sin ensamhet med en öl i handen. Fast rätt skönt..bara jag o ölen!!! :)

Kanske ska träffa min tjockmagade Hanna lite senare. Hoppas verkligen det för jag saknar henne MASSOR!! O har inte fått hälsa på fjutten som ligger där inne på läääänge nu. Tänk om den glömmer bort mig!!!???  :)

Vad kan jag berätta om denna veckan då?? I och med att jag har haft så mycket för mig har jag lixom inte hunnit uppdatera min blogg. Är man Upttagen så är man...
I måndags hade jag iaf besök här hemma!! Milli o Jonas var här o hälsade på o drack upp mitt vin o öl.. HAHA! Men trevligt var det iaf... :)
.

Ii tisdags var vi(SKOLAN) på i Skärhamn o gjorde ett besök på akvarellmuseet. Sådär kul måste jag säga!! Blev VÄLDIGT våt om mina små fötter o det var kallt...Vi hade kul på bussen iaf!!!

jag o Mailn o Lilla Jannike som ser så road ut!! :)


Igår va jag o Esra på SATC..!! Har redan sett den en gång. Men den va dock lika bra andra gången!! Nån som vill se den en tredje gång så hojjta till!! :)

Nää, nu ska jag ta mig en öl till!!!!

Första läxan avklarad..

Ja, nu känns det juh verkligen att man går i skolan. Har suttit o gjort klart min första läxa!! O jag känner mig riktigt duktig. :)
Creds till mig!!!!!!!!

Har varit o hälsat på Min lilla Vicki oxå. Hon har fått VÄRLDENS finaste lampa i födelsedagspresent, o jag är riktigt avundsjuk.
Letade fram min gamla hatt o tog på mig! Ett inköp från Bologna som jag fortfarande gillar...

Naglarna behöver man inte titta på. Jag vet att dom är fula!! :)

Nää, nu ska jag ta mig till sängen o sova faktiskt.
Imorrn ska jag till Optikern o kolla synen o prova ut nya glasögon!! KUL.. :)

Natti


En Munk...

Idag har vi haft besök av en Tibetansk Munk i skolan. Var faktiskt ganska intressant att lyssna på honom. Har blivit liiiite klokare. Eller inte!! :)

Usch är helt svettig nu. Har städat lite här hemma, o det är ju hett här!! Pust o stånk!!
Har iaf blivit lite finare här nu, med mitt nya soffbord o allt. Riktigt mysigt!!
Nån som vill komma o dricka vin i min soffa o ha fötterna på mitt nya soffbord?? Riktigt skööönt.. :)


FINT VA???? :)


Nää, nu ska jag ta mig en dusch o sedan ska jag bege mig hem till Viktoria.

Ett skepp kommer lastat med kakor..

Sitter just nu o väntar på Josefine som erbjöd sig så snällt att komma hit med kakor.. :)
Har satt på kaffe o gjort saft, så nu väntar jag bara henne...

Igår var en händelserik dag. Först var jag i skolan o satt o skulle jobba med ett arbete, vilket inte gick helt på räls. Vi lyckades få gjort... INGENTING!!! Så är det ibland när man har grupparbete o bara flummar runt. Sitter o skrattar åt skit saker o fjantar runt. Skärpning tjejer!!! :) Fast kul är det juh...Who can blame us??

Sedan gick jag o hämta mina två underbara systersbarn. Sötnosar! O vi 3 tillsammans gick upp till Jonas där även Mamma o Pappa var o fikade

.

På kvällen gick jag till Malin o sjöng SingStar. Fuck va bra jag e!!!!!! :)


O sedan mötte jag upp Esra för att gå ut en sväng. Men ack va det var dött på stan. Folk har nog gått i ide!!

Näääähhh...nu får Josefine ta o komma! I want cookies. COOKIES!!!!!!



Daaaaah...

Jag är sjukttrött nu!! Hade mer än gärna lagt mig i sängen en stund o slutit ögonen o somnat..MMM!!! Jag vill!! Men jag kan inte!! SUCK! Ska snart gå o jobba..
Har inte haft en ledig dag sen jag kom hem från Bcn. Har varit i skolan eller jobbat varje dag. Men på LÖRDAG, då är jag Ledig!!!!!!!


Igår var jag på middag hos Josefine! Mycket trevligt. Hon bjöd på mat för ungefär 100 personer. Har nog inte varit så mätt på ett bra tag. Har nämligen en tendens att glömma o äta nuförtiden.
Det var iaf Jag, Josefine, Andreas o Marcus som höll till runt bordet. Sedan spelade vi Twister oxå. KUL!!!!! jag vann dock inte för vissa fuskade...! Haha..
En annan rolig sak jag hittade utanför där Josefine bor..HAHA!! :) Elin-Humor kan man väl kalla det...
.

Hela min nya kalender börjar bli helt nedklottad med saker som ska göras med skolan. Kul faktiskt.. Känns som man har ett liv igen. Eller kanske inte, för jag kommer inte ha tid att göra andra saker. Men man får väl vara nöjd med att man gör nått....

Nää, nu ska jag ta på mig o gå o leka barnvakt!!

Middagsbjudning..

Ska snart springa iväg på Middag hos Josefine!! Sååå trevligt såå... :)
Arriverderci så länge....




En puss ifrån mig o Tarzan...

The first real day!!

Jaha..nu har man börjar på allvar!! I skolan asså...O det känns kan jag säga!
Vi ska skriva ett argumentarbete om För/Mot argument när det gäller dödshjälp! Sjukt svårt då man inte får blanda in sina egna åsikter. Men det är oxå väldigt kul o intressant!!
Men jag kan oxå säga att det känns att man inte alls är van vid att sitta o ta upp så mycket information under en hel dag. Min hjärna är överarbetad o jag faller snart i koma. SNARK!
Men som sagt KUL!!! :)
Fast roligast har vi nog ändå på våra raster....





Jaha...har jobbat hela helgen. O i lördagskväll var jag ute en sväng med Annelie som jag inte har träffat på länge. Trevligt trevligt!! :)
O imorrn ska jag hem till Josefine på middag...ser fram emot!!!

JA just det!! Måste juh tacka min Underbara Milli för tipsen om hur man gör tvättningen lite roligare:

Små tips för att pigga upp tvättandet:
1.Ta på höga klackar.
2.Sportflaska m kul(m el utan alkohol)dryck i.
3.Uppiggande musik i lurar.
4.Bärbar dvd m BRA film, ställs på träbänk, sitt på stoooor fluffig IKEA-kudde framför.

TACK!!!! :)


Nää, nu ska jag hem till Mamma som sitter själv..Pappa ska gå o hejja på Gais i derbyt!! HEJJA HEJJA!!!

RSS 2.0