Wonderful...





En helg i Nässjö..


Denna helgen har jag spenderat hos Neda i Nässjö. Har varit underbart att ha henne nära. :-)
Men tyvärr så rinner tiden alltid iväg när man har roligt, så nu är jag tillbax i Gbg o tillbax till den stressiga vardagen med skolarbete o jobb som ska avklaras. Men nu är det inte många veckor kvar i skolan, så jag får nog ta o sluta o klaga.
Sen blir det ITALY. Ååååh underbart! 10 dagar i det land som jag älskar mest..

Nää, nu ska jag nog ner till affären o handla lite naturgodis. Är fruktansvärt sugen på lakrits med yogurt överdag. Mmmm!! :)))


PUSSAR



Till Dig..


Älskar dig av hela mitt hjärta och jag är verkligen lessen för att jag inte orkar vara med vid din sida imorrn.
Men jag hoppas du förstår mig. Jag kommer alltid finnas där för dig i vått o torrt. Om jag hade kunnat hade jag tagit bort den smärta som jag vet att du känner. <3

Mina tankar kommer finnas där med dig och din familj imorrn. Du vet vart jag finns...alltid!
ÄLSKAR DIG!





Babies... <3


ÅH, har världens roligaste nyhet!!! Ska bli faster.. Igen! Denna gången är det Jesper som ska bli pappa. WEEEIII!!!
Underbart med ännu en liten bebis i familjen... <3 Dom kan man inte få nog av!! :))))

Påskhelgen har passerat lika fort som den kom. S U C K!! Varför är det alltid så? Så fort man är ledig så ska man börja skolan/jobba igen.  usch...kan inte tiden gå liiiite långsammare när man är ledig!? När man jobbar/plugagr får tiden dock gärna ticka på lite fortfare igen.  Helgen spenderades på Tjörn med nästan hela familjen. Det var som det brukar vara. LIVAT!!!







HAHA...sååå snygga!! :)))


Nu ska jag ta mig ett bad o sen ska jag lägga mig o läsa på min uppsats som jag kommer bli opponerad på imorrn. Eller vad det nu heter!!


PUSSAR
<3

Nek....








Good music


Bra låt och en GRYM film..


>



Ingen pli på mig själv..


Nää, idag hade jag ingen pli på mig själv. Solen och det fina vädret lockade mer än vad damm o disk gjorde. Så jag begav mig ut på en sväng ner till stan där jag mötte upp Malle. Vi satte oss vid kanalen och drack en islatte i solen. Kan det bli bättre? Underbart med lite springfeelings igen.. .:-) Nu fattas det bara att någon ger mig lite fjärilar i magen oxå. Haha!!!

Har nu på kvällen varit barnvakt till två helt överaktiva änglar. Fick leka jaga Mille&Mio genom hela lägenheten. Tillslut fick jag dom till att sätta sig ner o spela ett väldigt tråkigt spel med mig. Det höll i sisådär 5 minuter. Sedan började Mio dammsuga och Mille hoppade runt på stolarna. Ja, systra mi..dina underbara skitungar var vildare än vildast idag! Men jag älskar dom inte mindre för det.. :-)



<3

Måste oxå tacka Milli för det fina läppstiftet, läppglanset, nagellacket och eyelinern. Mycket fint alltsammans.

Nu ska det räknar lite matte..om jag orkar.

PUSSAR

Buon Giorno...


Vaknade för en stund sedan av att Tarzan slickade mig i håret. Vad är det han vill med det?? Börjar bli en jävligt ful ovana som han har fått. Slick hit och slick dit. USCH! Nä, det får han ta o sluta med. Kan han inte bara vara söt o ligga o siva som en liten ihoprullad boll?? gaaaaaaah..

Fint väder är det ute. Eller ska man andvända uttrycket UNDERBART?? :-) Solen skiner och det är knallblå himmel..
Hade egentligen velat ta med mig själv ut på en promenad och tagit en glass i solen nånstans. Men jag måste städa...Det rycker i kroppen på mig. Konstigt att jag har blivit sån. För några år sedan skulle jag inte alls brytt mig om det låg massa skit överallt. Men nu klarar jag inte av att se kläder ligga överallt, eller kattsand överallt på golvet..
Neeej, det blir till att städa. Får sätta igång nu om jag ska hinna gå ut något innan solen går ner.

PUSSAR

RSS 2.0