Stressen börjar smyga sig på..



Usch, nu börjar stressen smyga sig på lite sådär försiktigt. Varför? Jo, jag ska jobba hela heeeela helgen och åker TIDIGT på måndagsmorgon. Och imellan mina pass på jobbet ska jag hinna packa, städa lägenheten..packa ihop min katt o föra honom hem till mammas o pappas stora o luftiga lägenhet. Ja, detta. Och då ska jag INTE glömma att packa ner massa saker i resväskan ( vilket ALLTID brukar hända mig mitt i alla stress och stirrighet). Nää..usch! Kan kan juh iaf börja med att sova. Så jag är vaken och pigg imorrn när jag börjar jobbet. En bra start på en mycket jäktande helg!

PUSS  & God natt!!!

Naglar fixade..


Har precis varit o fixat mina naglar...sååå fina så! :-) Dock lite svårt att skriva på tagentbordet med dom..Är vi van vid mina små stumpar till naglar. haha!!


FINT! Man känner sig så mycket finare med fina naglar..o hatar mina händer, men med fina naglar känns som oxå genast lite finare.
Sitter nu o väntar på mor min, vi ska ner till stan o inhandla sånt som behövs inhandals inför resor. Sen ska jag hälsa på Hanna ute i Kungälv..! Trevligt.. :-)

Pussar

Förbannad jävla trötthet..



Usch! Nu är jag trött...VÄLDIGT trött. Men sådär trött att man är för trött för att gå o lägga sig. Hmmm. Låter det logiskt?
Äsch, jag är trött iaf. Mycket!

Igår tog Nicke som sagt studenten, o det var pompa o ståt för hela slanten. Han va lyckig, och vi har lyckliga. Jag tror att jag var väääldigt nära att fälla en tår av nostagli när man såg alla glada små ungdomar som hoppade och skrek av lycka. Ja, jag funderar starkt på att gå om gymnasiet ENDAST för att få återuppleva den dagen igen.


Studenten o hans underbara moster.. :-)


 Jag & den andra systersonen..Max!!


Imorrn är jag ledig igen efter en mycket hård arbetsdag idag. Ska fixa mina naglar.. köpa det sista inför resan.( JAG ÅKER PÅ MÅNDAG...WEEEIIIIIUUUU) och sedan städa och tvätta. Det sista mindre kul, men dessto mer nödvändigt. Tyvärr!!

Nää, nu ska jag hoppa i ett bad och drömma mig bort till Toscana och stranden där jag snart kommer att ligga. Avundsjuka?? :-) Åh, by the way...har köpt en jättefin bikini!



Fin va??? :-)

PUSSAR & NATTI

Ett annat liv..

Hur många olika liv kan man leva i sitt pågående liv? Förstår ni vad jag menar? Jag menar tex. när jag var i tonåren så levde jag ett liv. När jag bodde i Italien levde jag ett heeeelt annat liv. Och nu, nu gör jag lxiom inget. Känns som livet står o trycker på en pausknapp. Men snart snurrar det väl igång igen...ett annat liv. Kanske nån annanstans. Kanske här... Man vet lixom aldrig vad o vart. Eller hur? Äsch..nu är jag trött. Kommer upp sånna små funderingar då.

Borde egentlgen lägga mig. Eller vad är klockan?  Njaa..den är juh bara halv 9. Kommer vakna vid 12-tiden sen o vara pigg. Får nog vänta lite till. Imorrn är det Nickes student och det ska firas.. :-)))
Men först har jag ett roligt besök hos fröken damdoktor, sen ska det inhandlas skumpa som ska hängas runt halsen på den lilla studenten. Sen ska det köpas andra saker..mycket på G imorrn med andra ord.

Nää, får nog kolla på ett Brothers&Sisters avsnitt.. eller nått.

PUSSAR


Tror jag ska gå och lägga mig..

Gääääsp!!
Usch, har sovit i stort sätt hela dagen, men är fortfarande trött. En ond cirkel! Dock har jag spenderat några timmar i vaket tillstånd. Dess timmar spenderade jag hemma hos mor & far med Nicke. Vi har städat o stått i. Lyssnat på gamla band med inspelad musik från NRJ. Målat mina läppar med ett MYCKET gammalt knallrött läppstift, som INTE ville gå bort. Har lovat att fortsätta mitt städande imorgon. Jag är juh tydligen den enda som är ledig. Har inget liv med andra ord.
Varför jag är så snäll o hjälper till o städar hos dom, är för att Nicke tar studenten på onsdag. Och mottagningen ska hållas där. Och det ska väl vara fint o rent när alla folk infinner sig där. Ja..så ser min morgondag ut. Tror jag!

Igår var jag ute. Sista spritluckan. JÄVLAR VA KUL JAG HADE! Dock kanske det blev liiiiite förmycket i glaset. Men vad gör det när man hade kul?! Var där med Esra, Marcus o Josefine.. Ett mycket trevligt litet gäng.

Satt o tänkte på att jag saknar MALIN!!!! Jag tycker det är sjukt tråkigt att jag inte får träffa henne varje dag längre. :(((( Vi har varit som Kling&Klang, Bill&Bull, Helan&Halvan, Mjölk&Oboy, Chocklad&Lakrits, Bil&Cyckel....ja, typ. Men ni har fattat poängen. SAKNAR! Hoppas jag får träffa henne snart iaf..



Ett exempel på våra underbara lektioner tillsammans.. :)) Tur att nivån är på samma våglängd iaf...


Nu ska jag snarka!! PUSSAR




MYCKET NÖJD!!


Åh, Elin har gått o blivit blondie igen. Och jag kan bara säga att jag är mycket nöjd med resultatet. :-)
Har juh varit mörkhårig nu under vintern, och kände att det var dax att pigga upp håret med lite ljusare färger nu till sommaren (om den kommer nångång). Så för att nå detta resultat fick jag sitta i 4 timmar hos frisören. Avfärgning, bleking, slingor...o klippning. Men det var det LÄTT värt!!  Kanske vill ni se en bild?? :-)



Idag ska jag umgås med Linn på hennes salong. Ska gå dit o få en ansiktsbehandling och färga fransarna. Sen ska jag få följa med henne hem o titta på hennes och Markus nya fina lägenhet. Väldigt trevligt!!

Igår hittade jag nått mycket spännande ute på nätet. Gjorde mig & Milli väldigt glada.. Jag hittade en sida som har HELA Brothers&Sisters avsnitt, utan att man behöver ladda ner dom!! Finns även massa andra serier i hela avsnitt..

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen o bli fräsch på resterande kroppen oxå. Ansiktet lämnar jag till Linn..


PUSSAR



Brothers & Sisters is the shit..


Åh, nu var det sådär spännande igen på slutet av avsnittet att jag inte kunde låta bli att snoka reda på hur det gick. Nyfiken i en strut...japp, stämmer nog väldigt bra in på mig! :-)
Dax att sova. Klockan är redan långt över läggdax för mig idag..



Väldigt mätt och lite sentimental..


Hmm..trodde faktiskt att denna middag skulle kunna passera utan att jag skulle känna något alls. Men icke, som den lilla mesiga skiten jag är, så blev man självklart berörd. Jag tycker det känns väldigt trist att lämna en plats där man har känt sig väldigt hemma på det senaste året. Lärare och vänner som har varit helt UNDERBARA! Kommer aldrig ångra att jag tog detta året för att ta igen det jag missade under gymnasietiden. Man har lärt sig mycket om sig själv och träffat underbara människor som man annars aldrig skulle ha mött. Ännu en mycket positiv erfarenhet att ta med sig i ryggsäcken på livets resa. :-)

Men nu är jag väldigt trött och det kommer blir en LÅNG dag imorrn med mycket skratt och kanske lite gråt?
Avsluting i skolan och sedan en heeeelkväll med alla elever.

PUSS OCH NATTI





Sista måltiden..

Just nu känner jag mig riktigt jävla TRÖTT!! Har varit ute med klassen på Rävholmen. En ö i Ingemansland. Trevligt de första 30 min, sen började rastlösheten komma. Klockan 19 fick man försöka tvinga sig att hålla ögonen öpnna ( för vem går o lägger sig kl.7??), och klockan 21 tillät vi oss själva att gå till sängs efter att humorn hade sjunkit ner till marken.
Jag tror att havsluften tar all energi ifråm en. För jag har då ingen kvar.
Hoppas på att få tillbax den.
För ikväll blir det avslutningsmiddag med skolan. En sista måltid tillsammans innan alla går skilda vägar.
Hmm..känns lite...tomt! Vad kommer hända här näst? Jag hoppas juh på att komma in på någon utav skolorna jag har sökt in till..( Gbg-sthlm-Uppsala-Halmstad-Lund-Malmö). Men what if not?? Då blir det väl att slita häclen av sig på de jobb man kan få. Äsch, ska inte var så bitter. Ska dra på mig ett leende nu, och lite smink..sen ska jag dra mig!!


PUSS & KYSS







Mitt andra liv..


Jag satt hemma hos mamma o pappa och surfade runt lite på nätet, och började titta på kartor. Helt plötsligt hade jag upptäckt en helt ny värld. Jag kunde vandra runt på gatorna i Milano och kolla på mitt gamla liv..
Tänkte visa er vart jag bodde två år av mitt liv...nästan iaf.
 Balkongen högst upp till höger där Diegos vita byxor och röda tröja hänger. :-) Japp, där inne bodde jag! Kanske just då..vem vet. Jag kanske sitter där inne när detta kortet är taget.



Visa större karta


Nä, nu ska jag hoppa i säng! Om jag kan somna..har ont i mina luftvägar och kraxar som en kråka. Krax krax..

Trött på mig själv..

Jag har kommit på en sak... jag tror jag har en mycket allvarlig åkomma. Jag har ett mycket starkt HA-Begär när det gäller mobiler och skor. Kan lixom inte så emot!! Kära familj och vänner, ni kan vara lugna. Har inte köpt någon ny mobil eller svindyra skor, men en vit I-Phone kallar på mig.. Men ack, jag ska stå emot. Jag MÅSTE stå emot. Men jag vill ju HA!! Den kan så mycket och är såååå fin. S U C K!!

Annars är livet faktiskt rätt trist just nu. Har varit sjuk hela veckan, o hemma från skolan. Känns väldigt onödigt då jag slutar på onsdag nästa vecka. Ville juh ha sista lektionen med Lenne, och äta Martins kladdkaka. Men icke.. Låg istället hemma o kollade på Hem till Gården och hade svårt att andas både ur näsan och munnen.
Dock fick jag sällskap av Milli i ondagskväll. Mycket trevligt!! Hon kom hit med en flaska rosè och ostbågar/chips. Gott o nyttigt!! :-)

Ikväll ska jag nog ha filmdejt med Esra, för imorrn blir det upp till jobbet ganska tidigt. Ska ha släckövning. KUL!! Sen ska jag jobba heeeela helgen lång.

Nä, nu ska jag ta mig en värktablett. Smärtan kryper sakta in på mig känner jag..


 

Kanske..


Detta klipp är kanske en av de bästa reklamer genom tiderna. Skrattar lika mycket varje gång jag ser det.



Håller ni med mig?? :)))

I helgen har jag haft fullt upp på jobbet. Men tog mig en LITEN drink på Incontro i Lördags, med Hanna & Anna. Eller det blev faktiskt två. Jag erkänner. Men jag gick hem kl.halv 12. Mycket bra jobbat av mig!
Som sagt, jobbat hela helgen..så det har inte hänt så mycket roligt. Har mest suttit o funderat på vad jag ska göra om jag INTE kommer in på skolan till hösten. Jag har juh sökt till Sjuksköterkseprogrammet. Men jag har intalat mig själv att jag inte kommer att komma in. Så OM jag nu kommer in mot all förmodan, ja...då kommer jag nog få en STOR ARTAD chock.

Nää, nu blir det mest massa babbel. Borde ligga i min säng o sova vid denna tiden egentligen. Skola som kallar imorrn..

Natti!!

RSS 2.0