Bättre än såhär kan det knappt bli..






Saknar..


SAKNAR!!!! <3





God natt..nu ska jag sova! Jobba imorrn och söndag. yeah.


Pannkakor..


Är nu hemma hos mamma och sitter o väntar på pannkakor. :-) Blev så otroligt sugen på det. MUMS!!!


Laddar även upp lite bilder som jag hittat på denna datorn..haha!  En salig blandning..






....

JAG & TARZAN VILL BARA ÖNSKA GOD NATT..








Sängen kallar..


Ja, då var första morgonpasset avklarat. Ett till innan denna veckans djävulspass är slut.. :-)
Ska oxå passa på att tacka Pappa för att han är så OTROLIGT snäll o kör mig ut till jobbet kl. 5.30...!!!!


Såhär pigg ser man ut kl.05.00



Idag  fyller världens bästa Niclas 20 STORA år..och det innebär juh bla. att han får införskaffa sig egna öl o dylikt på Systemet.

Nä, nu ska jag hoppa i säng!! Ciaooo

Ångest 1 dag innan..


Idag har jag sovit länge. Vilket var ett mycket stort misstag med tanke på att jag måste hoppa i säng innan kl.10 ikväll. Imorrn börjar mitt sommarschema på jobbet, och det börjar självklart med varopåfyllnad kl.06. Och då måste jag vara där på plats ombytt. Alltså måste jag sätta min klocka här hemma på ringning kl..4. S U C K!! Jag lyckas alltid trissa upp mig massa dagen innan ett sånt här arbetspass, så det är det enda jag kan gå och tänka på. Laddar upp en känsla av ångest. Kanske nått fel på mig?! Äsch, imorrn är det juh avklarat.

Nu ska jag gå hem till mamma och stoppa nått i magen. Sen ska jag sätta igång med städningen som jag påbörjade för nån timma sen.

Ciaoo



Inte värt det..


Jag antar att det där med videoblogg bara blev en engångsgrej. Eller tvågångs..eller kanske nån gång då och då. Har iaf fått höra ett antal skratt om att jag ser så rolig ut. Speciellt när jag säger usch. Och att jag spänner mina läppar på nått konstigt sätt. Och jag som tyckte att jag själv såg så normal ut som jag kunde..Men nä, Så jag börjar nog med att skriva igen.

Igår var jag hemma hos Malin, och vi bjöd även över våran kära ex-klasskamrat Ajje. Vi drack drinkar och shotar ut mina fina nya blinkade shotglas. Så fina så. Sedan begav vi oss till Andra Lång. Där stannade vi väl 1-2 timmar tills vi alla upptäckte att vi var alldeles för onyktra för att fortsätta kvällen. Ajje försvann nånstans i dimman, och Malin sa hej då och satte sig på vagnen hemmåt. Men jag, nä jag var inte färdigt för kvällen. Tillslut efter mycket åkande på spårvagnar hit o dit, så var jag hemma vid halv 5. Men vad hade jag gjort? INGENTING... Väldigt ovärdig bakfylla idag med andra ord.

Nu håller jag på att dö lite i soffan. Orkar inte ta mig upp härifrån. Tragiskt.



Sommarminnen..





God morgon..




Videoblogg!!! :-)

Tänkte börja videoblogga ist. Haha, vi får väl se hur det går. Men lite kul. Lite ombyte förnöjer. PUSS



RSS 2.0