Fin dag i Sthlmstad...


Japp..jag är åter på besök i storstaden. Och solen lyser och vinden blåser iskallt. Men det är ändå en mycket fin dag. :-) Vet inte vad det är, men alltid när jag kommer hit upp så finner jag ett slags lugn. Hmm..
Åkte upp hit igår och kommer stanna tills på söndag-måndag. Får se när det finns biljetter. Men hem kommer jag, för på tisdagmorgon går bussen mot Ullared. :-) SKA SHOPPAS!!! Åker med Mamma och Milli..ska bli trevligt med en heldag med damerna i familjen.
Nu ska vi ta oss en liten promenad..

PUSSAR


Rom&Cola...


Jaha..då sitter jag nu denna söndagskväll o tar mig en rom&cola i min ensamhet. :-) Men är alldeles för trött för att vara social så det passar mig utmärkt. Denna helgen har jag spenderat på ikea o i sängen. Fredag-lördag-söndag..Jobba-sova-jobba-sova-jobba..Och snart ska jag sova igen! Men imorrn är jag ledig.

Tänkte dela med mig av två klipp ur en film som är en stor favorit och som alltid har varit det enda sedan jag var liten. Det är en film som är byggd på en av Astrid Lindgrens underbara böcker.. " Min allra käraste syster ". Kan väl aldrig misslyckas. Astrid var och kommer alltid att vara en av tidernas bästa barnboksförfattare. Eller ska man säga författare? Hennes böcker och filmer trollbinder stora som små..jag har då aldrig tröttnat på dom.

 


Nu ska jag dricka upp sedan ska jag nana...SKÅL!
God natt!!!

Pussar


Ballonger..

 


Till helgen ska jag jobba. På mitt vanliga jobb. Ikea. Men jag ska inte vara i kassan som jag vanligvis är. Nej, och inte heller en nyckelpiga. Nej. Jag ska vara en ballongflicka. :-) Lyssna va fint det låter...BALLONGFLICKA. Jag ska göra alla barnen glada o dela ut och blåsa upp (jag HOPPAS att dom har en blåsmaskin) dom. Vårat varuhus fyller 5 år, och det ska vi fira...så kom o hälsa på. Så kanske ni kan få en ballong om ni är snälla.

Annars är jag ledig idag. Och ska städa. Mamma skrattar alltid åt mig när jag säger så. Kanske för att det är en mening som jag har missbrukat MÅNGA gånger. Men idag MÅSTE jag städa. Ska oxå besöka andra sidan stan, Angered centrum. Ska åka till en skoaffär som tydligen har väldigt fina och billiga skor. Återkommer med hur det var.

Nu ska jag resa mig ur sängen. Har redan spenderat alldeles för lång tid här idag.

PUSS

Tack.. <3



 

PUSSAR

 

 


Tiden springer ifrån oss..


Eller är det vi som omedvetet springer ifrån tiden?
Jag satt o tänkte tillbaka på när jag och Linn förflyttade våra arslen till Bologna. Och det är FEM år sen!!!!  FEM???!!!!
Vart tog alla dom åren vägen? Jag vet att tiden existerar i mitt minne, men man blir lite rädd när 5 år kan passera en så obemärkt..
Det är långt över 2 år sedan jag flyttade tillbaka till Sverige från Milano..det är över 1½ år sen Adela kom till oss. Och snart är man 24 ist för 19 år. AHHH!!! Och vad gör jag? Inget..jag gör INGENTING! Sitter på mitt (feta?) arsle i soffan o skriver i en ointressant skitblogg. Jag borde plugga, vara nått...jobba med nått som jag brinner för. Ha en massa barn och vara gift. Det var iaf den framtidsbilden jag hade framför mig när jag var 10 år och funderade vad jag skulle göra om 10 år. Nu har de 10 åren passerat med råge, och inte nått av de har jag kunnat följa. Har man en sån felvriden bild av sig själv när man är yngre. Ja, jag vet..min tid kommer väl oxå. Men jag vill inte vakna upp igen när jag är 30 år och märka att tiden bara "spraaaang" förbi mig. Nej tack. Nu ska tiden stå till ett LITET tag, så man hinner komma ikapp sig. Ja. Så alla ni som finns i min närhet. När jag befinner mig med er, så existerar det ingen tid. Den är borta. Med vinden...iaf för ett litet tag!



Hitta orken..


Jag har nånstans tappat orken. Jag vet inte vart den tog vägen..kanske åkte den iväg med "sommaren". Här finns den inte iaf. BORTA!
Orken att blogga är borta, orken att vakna och gå upp på morgonen är borta, orken att äta är borta. Orken att ens ha ett liv är borta. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbax för såhär är juh inge kul. Kan kanske ha nått att göra med att det börjar bli mörkare och jag inte är helt frisk. Har lyckats dra på mig en infektion så jag går på pencilin. Kul. Nej. Inte.

Detta inlägg blir i en sann gnällanda. Varsågoda.

PUSS

 

 


RSS 2.0